Inloggen
Winkelmandje
Heb je vragen?
085 - 044 0440
Heb je vragen?
085 - 044 0440

Productief werken in de zomer

Productief werken in de zomer
Geplaatst op 10-6-2021 door (Drachten) Jeroen
De zomerperiode is weer aangebroken. Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten en alles groeit en bloeit. Heerlijk! Maar dat zorgt er wel voor dat ik wat minder energie heb om te werken. Iedereen om me heen heeft tenslotte vrij. De zomer heeft positieve punten, maar het kan je dus ook totaal afleiden van belangrijke werktaken. Tijd om die afleiding tijdens een zomerse werkdag vaarwel te zeggen. Verkoeling Geconcentreerd blijven in een warme ruimte is moeilijk. Daarom trek ik, voordat ik aan mijn werkdag begin, luchtige kleding van ademende materialen aan. Zo zorg ik ervoor dat ik makkelijker af kan koelen, wat mijn concentratie ten goede komt. Ook heb ik mijn werkruimte voorzien van een ventilator. Een koud briesje doet wonderen voor mijn productiviteit en comfort! Hydrateren kun je leren Oké, ik heb luchtige kleding aangetrokken en een ventilator aangeschaft. Het begin is er. Maar er zijn nog meer manieren om mijn aandacht erbij te houden tijdens een zomerse werkdag. Zo is genoeg water drinken in warme zomermaanden nóg belangrijker. Daarom zorg ik voor een waterkan. Zo heb ik altijd voldoende water binnen handbereik staan. Wordt het water snel lauw door de hitte? IJsblokjes zijn dé oplossing! Zo kan ik toch genieten van een heerlijk verfrissend drankje.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen