Inloggen
Winkelmandje
Heb je vragen?
085 - 044 0440

Privacy Policy

Privacy policy & Cookiebeleid


Privacy policy

De website www.datas.nl en bijbehorende subdomeinen staan onder beheer van Datas Kantoor Kompleet. Hier na te noemen Datas.Bepaalde gegevens die worden verkregen via één of meer bezoeken aan deze website worden opgeslagen. De gegevens worden strikt vertrouwelijk bewaard en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt. De gegevens die u aan Datas verstrekt, zullen met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Datas gebruikt uitgebreide beveiligingstechnieken om aantasting of verlies van informatie te voorkomen.

Op www.datas.nl worden bezoekgegevens bijgehouden, onder meer door het gebruik van cookies. Het doel hiervan is om de structuur, inhoud en opmaak van de pagina’s te optimaliseren voor bezoekers. Aan de hand van deze gegevens kan Logic4 de website beter op de behoefte van haar bezoekers afstemmen. Door uw persoonsgegevens achter te laten geeft u Datas het recht om u via e-mail, telefoon of post te informeren over haar producten en diensten.

Betrokkenen hebben het recht op inzage, correctie en/of verwijdering van hun eigen persoonsgegevens uit onze administratie. Op basis van een daartoe strekkend en gedetailleerd verzoek zullen de gegevens van een geregistreerde bezoeker uit de database verwijderd worden. Tevens kan de bezoeker zich te allen tijde uitschrijven voor de ontvangst van onze nieuwsbrief of andere e-mailcampagnes. Ook heeft u het recht op dataportabiliteit van uw opgeslagen digitale gegevens in een gangbare machine leesbare vorm.

Datas is gerechtigd de inhoud van de Privacy policy te wijzigen door aanpassing van de tekst op de website. Bezoekers worden daarvan niet op de hoogte gesteld.

Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en advertising cookies. Cookies zijn kleine bestanden die met webpagina’s meegestuurd worden en opgeslagen worden door de browser van de bezoeker. Cookies nemen vrijwel geen ruimte in beslag en zijn ongevaarlijk.

Functionele en technische cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren en voorkeuren van de bezoeker te onthouden ten behoeve van een hogere gebruiksvriendelijkheid. Een eerder ingevuld e-mailadres hoeft bijvoorbeeld niet nogmaals te worden ingevoerd.

Analytische cookies (Google Analytics tracking cookies) worden gebruikt om het gedrag van grote aantallen bezoekers – anoniem – te analyseren, met als doel inzicht te krijgen in gedragsstromen en mogelijke verbeterpunten op de website. Bijvoorbeeld of websitebezoekers via hun mobiele telefoon anders door de website navigeren dan via een computer.

Advertising cookies worden gebruikt om de communicatie van Datas via social media en online advertentieplatforms beter af te stemmen op individuele bezoekers. Zo worden er bijvoorbeeld alleen advertenties getoond die interessant zijn voor een specifieke branche of functiegroep. Via deze weg verzamelde gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd.

De bezoeker kan via de browserinstellingen zelf bepalen in welke mate hij/zij het gebruik van cookies door deze en andere websites toestaat. Het weigeren van cookies kan ervoor zorgen dat de website minder gebruiksvriendelijk wordt en dat advertenties minder goed aansluiten bij de individuele bezoeker. Door gebruik te maken van www.logic4.nl gaat de bezoeker akkoord met het cookiebeleid.

Verwerking persoonsgegevens

Datas verwerkt persoonsgegevens met als doel het informeren van klanten en geïnteresseerden over de producten en diensten van Datas , alsook het verzenden van direct marketing-uitingen en daarbij het afstemmen van de inhoud van de communicatie op de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker (profilering).

De persoonsgegevens worden verwerkt op basis van de volgende wettelijke grondslagen:

Als de betrokkene toestemming heeft gegeven, bijvoorbeeld door een webformulier in te vullen voor de aanvraag van een  informatiepakket, demo of nieuwsbrief. Betrokkenen hebben te allen tijde het recht om de toestemming voor verwerking op basis van deze grondslag in te trekken.

Als het nodig is om een overeenkomst uit te voeren waar de betrokkene onderdeel van is. Bijvoorbeeld het informeren van (gebruikers bij) bestaande klanten over wijzigingen in het servicebeleid en ander zakelijk contact. Ook het uitvoeren van taken om een toekomstige overeenkomst te kunnen sluiten vallen hieronder, zoals het uitbrengen van een persoonlijke offerte. Om de overeenkomst uit te kunnen voeren dient van iedere klant altijd ten minste één persoon geregistreerd te staan als hoofdcontactpersoon.

In sommige gevallen worden ook (persoons)gegevens opgeslagen op basis van gerechtvaardigd belang. Dit kunnen bijvoorbeeld bedrijfsgegevens vanuit het openbare KvK register zijn, met als doel het in kaart brengen van de doelgroep.

Categorieën persoonsgegevens die kunnen worden opgeslagen zijn bijvoorbeeld NAW gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en functie. Daarnaast kunnen bedrijfsgegevens op niet-persoonlijke basis worden opgeslagen, waaronder het vestigingsadres, algemeen e-mailadres, algemeen telefoonnummer, huidige software, branche en aantal werknemers. Deze gegevens zijn altijd verkregen via openbaar beschikbare informatiebronnen, ofwel door middel van verstrekking door de betrokkene.

Persoonsgegevens worden niet zonder toestemming gedeeld met andere organisaties. Wel zijn er (internationale) organisaties die voor Datas optreden als verwerker. Dit zijn bijvoorbeeld Google (website analytics), Intercom (chat), Pardot (marketing automation) en Salesforce (CRM). Allen gevestigd in de Verenigde Staten. Al deze organisaties voldoen aan de internationale richtlijnen van de GDPR/AVG. Een verklaring hiervan kan worden opgevraagd via de websites van de betreffende partijen.

De bewaartermijn van persoonsgegevens verschilt per doel. Persoonsgegevens zullen niet langer bewaard worden dan nodig is voor het kunnen uitvoeren van de doelen waarvoor de persoonsgegevens zijn opgeslagen, en zullen niet korter bewaard worden dan de wettelijk verplichting die voor sommige doelen geldt.

Meer over persoonsgegevens en de richtlijnen van de AVG vindt u op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.


Functionaris Gegevensbescherming

Datas heeft een functionaris voor de gegevensbescherming (FG) aangesteld. Dit is de heer Huisman en hij is per mail bereikbaar :  jhuisman@datas.nl


Contact

Voor vragen over de privacy policy of het cookiebeleid kunt u contact opnemen met ons via info@datas.nl . Dit geldt ook voor het indienen van een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of dataportabiliteit en klachten. 

Bekijk hier de Algemene voorwaarden en Verwerkersovereenkomst.


256
SubFooter - Pos1 - Banner 1 - 50%
SubFooter - Pos1 - Banner 2 - 50%
SubFooter - Pos1 - Banner 1 - 50%

Bel mij terug

Alle bedragen zijn excl. BTW
Het is bij ons mogelijk om je bestelling (mits voorradig) binnen 3-uur te ontvangen.
Powered by Logic4

Winkelmandje

Filter